Diensten

home / Diensten

Industriële reiniging

Schoonmaak van industrieële ruimtes,
productieruimten, opslagplaatsen, magazijnen, slachtplaatsen, voedingssector…. Een degelijk onderhouden productieplaats werkt efficiënter,
houdt het rendement op peil en heeft ook een
langere levensduur.

Offerte aanvragen

Schoonmaak na oplevering

Niets is zo irritant als wanneer u na verbouwing of nieuwbouw van uw pand, ontdekt dat alles onder de cementsluier, vette vingers en allerlei andere soorten vervuiling zit. Ons vakkundig personeel zorgt ervoor dat uw pand op tijd gereinigd is, zodat u en uw organisatie in een schoon en verzorgd pand kunnen treden.

Offerte aanvragen

Graffiti verwijderen

Wij verwijderen graffiti op een voordelige manier, en maken gebruik van milieuvriendelijke producten. Meer nog, wij kunnen uw gevel beschermen tegen toekomstige graffiti. Preventie tegen graffiti zorgt ervoor dat uw gebouw in de beste staat blijft.

Offerte aanvragen

Vloerkuis

Wij doen de vloerschoonmaak volgens de regels van de kunst. Onze experts in vloerbehandeling staan klaar voor een opfrisbeurt of de vernieuwing van zachte vloeren, zoals linoleum, vinyl of pvc.Offerte aanvragen

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden. Toch is het noodzakelijk om enkele keren per jaar je zonnepanelen te reinigen en een technisch onderhoud in te plannen. Vervuilde zonnepanelen kunnen de levensduur en het rendement van je zonnepanelen immers aanzienlijk verlagen.

Offerte aanvragen

Duivenwering

Bespaar op schoonmaak- en onderhoudskosten, bescherm uw personeel en klanten en houd uw eigendom in uitstekende staat.
Offerte aanvragen

Terrasreiniging

Als u, uw terras of bestrating weer een nieuwe uitstraling wilt geven bent u bij ons aan het juiste adres. Het schoonmaken van de bestrating is over het algemeen een intensieve en langdurige bezigheid. Door het gebruik van professionele apparatuur zal de werktijd drastisch afnemen. De schoonmaak vindt plaats met hogedrukreiniger met heet water (130 graden), geen gebruik van chemicaliën, dus milieu vriendelijk.

Offerte aanvragen

Opkuis na brand

Een schoonmaak na brand laat u best uitvoeren door specialisten. Gerpol is daarvoor het aangewezen bedrijf. Want opkuis na brand is een heel cruciaal werk. Het kan de kost van de heropbouw na brand verkleinen, indien de nodige vakkennis wordt aangewend in het reinigingsproces. Gerpol heeft hiervoor de juiste mensen en een neus voor kwaliteit.

Offerte aanvragen

Dakreiniging

We reinigen je dak dan onder hoge druk met heet water. Daarna bewerken we je dak met een speciaal algendodend middel om nieuwe aangroei van schimmels en algen te voorkomen.

Offerte aanvragen