Een schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Wanneer u uw kantoorpand wilt laten reinigen, is het verstandig om een schoonmaakbedrijf voor bedrijven in te schakelen. Wij staan graag voor u klaar. Gerpol Schoonmaak, gevestigd in Appels, biedt schoonmaakdiensten aan voor ondernemingen in de regio Oost-Vlaanderen. Ons professionele schoonmaakbedrijf beschikt over ervaren schoonmakers die al jarenlang werkzaamheden verrichten voor diverse bedrijven. Heeft u interesse? Schakel ons in!

flexibel

professioneel

milieubewust

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Een schoonmaakbedrijf dat vele werkzaamheden uitvoert voor bedrijven

Voor veel bedrijven is het lastig om tijd vrij te maken om zelf schoon te maken en daarom is het aantrekkelijk om een schoonmaakbedrijf in te schakelen. Wij voeren alle schoonmaakdiensten uit die u maar wilt. Van een algemene schoonmaak tot het grondig schoonmaken van kantoren en van industriële reiniging tot een specialistische schoonmaak; wij regelen het voor u. Doordat wij over kwaliteitsmachines beschikken, slagen wij er bovendien in om alles op erg nauwkeurige wijze te poetsen.

Vraag een offerte op maat aan

Schakel ons in

Dankzij onze betrouwbare en persoonlijke dienstverlening hebben wij al veel klanten tevreden gemaakt. Bij ons bedrijf in Appels staat de klant altijd centraal. Wilt u een schoonmaakbedrijf voor bedrijven inschakelen en bent u enthousiast over onze dienstverlening? Schakel dan onze vakmensen in! Hiervoor kunt u het best even bellen naar 0473 877 230 of een e-mail sturen naar gerpol@telenet.be.

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.