Uw roltrap machinaal reinigen

Als u een roltrap heeft in uw gebouw, is het noodzakelijk om deze regelmatig machinaal te laten reinigen. De constructie van de roltrap zorgt er echter voor dat deze lastig te reinigen is. Daarom is het verstandig om dit te laten doen door een professional, bijvoorbeeld door Gerpol Schoonmaak. Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan machines om reinigingswerkzaamheden uit te voeren. Een roltrap machinaal reinigen is voor ons dan ook geen enkel probleem. Schakel ons in en bespaar uzelf een hoop werk!

flexibel

professioneel

milieubewust

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Uw roltrap machinaal laten reinigen is een klusje voor echte vakmensen

Een roltrap wordt erg vies doordat deze veelvuldig gebruikt wordt. Al het vuil dat er op de roltrap zit, moet zorgvuldig weggewerkt worden. Ons schoonmaakbedrijf in Appels, Oost-Vlaanderen, heeft de juiste apparatuur om uw roltrap machinaal te reinigen. Tevens beschikken wij over vakmensen die weten hoe zij dit project aan moeten pakken. Wilt u al op zeer korte termijn uw roltrap machinaal laten reinigen? Geen probleem, wij hebben in een mum van tijd een team voor u samengesteld, ongeacht de opdracht! Wilt u een specialistische schoonmaak uit laten voeren? Onze medewerkers helpen u graag.

Vraag een offerte op maat aan

Contacteer ons direct

Wilt u de roltrap van uw bedrijf in of nabij Appels op periodieke basis machinaal laten reinigen? Dat is mogelijk bij ons. Laat ons weten wat uw voorkeur heeft en wij stellen een offerte op maat voor u samen. Heeft u nog vragen over onze schoonmaakdiensten? Contacteer ons dan via het telefoonnummer 0473 877 230 of e-mailadres gerpol@telenet.be. Tevens kunt u ons contactformulier invullen.

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.