Schoonmaakbedrijf

Wilt u graag een algemene schoonmaak uit laten voeren op de werkvloer? Bij ons kunt u terecht voor het inplannen van een periodieke schoonmaak, bijvoorbeeld op dagelijkse basis. Gerpol Schoonmaak is u graag van dienst. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf, gevestigd in Dendermonde, en wij nemen uw reguliere schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Kies voor een schone werkvloer en schakel ons in!

flexibel

professioneel

milieubewust

Een algemene schoonmaak op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis

Wanneer u kiest voor onze periodieke schoonmaak, kunt u ons inschakelen voor een dagelijks, wekelijks of maandelijks onderhoud van uw bedrijf, winkel, feestzaal, gemeenschappelijke delen, et cetera. Bij het schoonmaken van deze ruimtes wordt alles behandeld wat bij een reguliere schoonmaak hoort. Een reguliere schoonmaak bevat onder andere het afstoffen van de bureaus, het leegmaken van prullenmanden, het stofzuigen van vloeren en trappen, het dweilen van vloeren, het reinigen van tapijten en veel meer. Wanneer u met ons wil samenwerken, maken we telkens een offerte op maat voor u op. Hierbij staat een persoonlijke aanpak centraal; wij luisteren naar uw wensen en zorgen dat alles precies zo verloopt als u voor ogen heeft.

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Ons
schoonmaakteam

Leer onze in-house opgeleide medewerkers kennen op uw werkvloer. 

Een aangepaste methodiek

Gebruik van professionele machines

Uitgebreide productkennis

Diverse schoonmaakdiensten naast periodieke schoonmaak

Wij zijn een professionele poetsfirma die u kunt inhuren voor het poetsen van onder andere kantoren, uw winkel, magazijn of hele bedrijf. Wij verzorgen graag een algemene schoonmaak bij u op locatie. Dankzij ons ruime gamma van machines, zijn wij bovendien in staat om diverse schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Naast reguliere schoonmaak op periodieke basis kunt u ons bijvoorbeeld ook benaderen voor:

Neem contact met ons op

Als u interesse heeft in onze periodieke schoonmaak, bijvoorbeeld op dagelijkse basis, is het verstandig dat u contact opneemt met ons in Appels gevestigde schoonmaakbedrijf. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag de mogelijkheden op het gebied van algemene schoonmaak aan u voor. Bel gerust naar het telefoonnummer 0473 877 230 om een van onze deskundige medewerkers te spreken. U komt direct met ons in contact, wij maken namelijk geen gebruik van tussenpersonen. Zo kunnen wij u direct helpen om uw wensen op het gebied van algemene schoonmaak. Indien gewenst kunt u ook een e-mail sturen naar info@gerpolschoonmaak.be of ons contactformulier invullen.

Onze nieuwe
schoonmaakdiensten

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.