Schoonmaakdiensten

Schoonmaak van uw
kantoren, burelen, bedrijfruimtes

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf in Appels dat diverse schoonmaakdiensten uitvoert in Vlaanderen, schakelt u ons met een gerust hart in. Gerpol Schoonmaak is een specialist in schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven. Wij maken winkels, kantoorpanden en magazijnen van top tot teen schoon. Wilt u profiteren van een klantvriendelijke schoonmaakservice op maat? Dan moet u bij ons zijn!

Diverse schoonmaakdiensten van hoogstaande kwaliteit

Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij houden te allen tijde rekening met uw wensen. Als u ons benadert met vragen over onze schoonmaakservice, zorgen wij dat u direct de juiste persoon aan de lijn krijgt. Heeft u op zeer korte termijn al behoefte aan een schoonmaakploeg? Dat is geen probleem voor ons! Wij hebben een erg flexibel karakter, waardoor het voor ons mogelijk is om direct een team op de been te brengen. Zo leveren wij naast schoonmaakdiensten van hoogstaande kwaliteit ook een uitstekende service. Tot onze schoonmaakdiensten behoren onder andere:

Contacteer ons schoonmaakbedrijf

Wilt u graag gebruikmaken van onze schoonmaakdiensten in en rondom Appels? Laat het ons gerust weten. Onze schoonmaakservice heeft al vele projecten met succes afgerond voor bedrijven, getuige onze eerdere realisaties. Onze schoonmaakservice reikt echter verder dan alleen schoonmaak voor bedrijven. Wij bieden ook een professionele schoonmaak voor particulieren aan. Heeft u interesse in het laten schoonmaken van uw woning of bedrijfspand? Contacteer ons dan via het telefoonnummer 0473 877 230 of e-mailadres info@gerpolschoonmaak.be. Tevens is het mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen.

Industriële reiniging

Schoonmaak van industriële ruimtes, productie- en opslagplaatsen, magazijnen, slachtplaatsen, voedingssector…. 

Schoonmaak na oplevering

Ons vakkundig personeel zorgt ervoor dat uw pand op tijd gereinigd is, zodat u in een schoon en verzorgd pand kan binnentreden.

Graffiti verwijderen

Wij verwijderen graffiti op een voordelige manier, en maken gebruik van milieuvriendelijke producten.

Vloerkuis

Onze experts in vloerbehandeling zorgen voor een opfrisbeurt of de vernieuwing van zachte vloeren, zoals linoleum, vinyl of pvc.

Duivenwering

Bespaar op schoonmaak- en onderhoudskosten, bescherm personeel en klant en houd uw gebouw in goede staat.

Zonnepanelen

Behoud uw rendement en laat uw zonnepanelen enkele keren per jaar reinigen en plan zeker een technisch onderhoud in.

Terrasreiniging

Door onze professionele apparatuur zal de werktijd enorm afnemen. We gebruiken geen chemicaliën, werken milieuvriendelijk.

Opkuis na brand

Het kan de kost van de heropbouw na brand verkleinen, indien de nodige vakkennis wordt aangewend in het reinigingsproces.

Mosreiniging

Mos is vaak de reden dat uw dakgoten verstopt geraken. We maken snel korte metten dankzij onze professionele techniek.

Dakreiniging

We reinigen uw dak onder hoge druk met heet water, behandelen het dak met een algendodend middel om nieuwe aangroei van schimmels en algen te voorkomen.

Onze nieuwe
schoonmaakdiensten

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.