Uw dak laten ontmossen in Oost-Vlaanderen

Heeft u veel last van mos op uw dak en wilt u het daarom laten ontmossen door een specialist in de regio Oost-Vlaanderen? Neem dan contact op met onze kuisfirma. Gerpol Schoonmaak is gevestigd in Appels, maar biedt haar diensten aan in de gehele provincie Oost-Vlaanderen. Als u interesse heeft, kunt u ons te allen tijde benaderen voor een persoonlijk gesprek waarin wij de mogelijkheden met u bespreken.

flexibel

professioneel

milieubewust

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Dé specialist als u uw dak wilt laten ontmossen in Oost-Vlaanderen

Mos op uw dak is erg vervelend en bovendien brengt het gevaren met zich mee. Er kan dakschade ontstaan door het mos, bijvoorbeeld omdat dakpannen worden aangetast en bij platte daken bestaat het risico dat er lekken ontstaan. Wanneer u veel last heeft van mos op het dak, is het verstandig uw dak direct te laten ontmossen door een professional, zoals ons schoonmaakbedrijf in Appels, Oost-Vlaanderen. Wij zorgen dat alles grondig gereinigd wordt, zodat er geen mos overblijft op uw dak. Hiervoor maken wij gebruik van geavanceerde machines die voor elk type opdracht geschikt zijn.

Vraag een offerte op maat aan

Bel ons schoonmaakbedrijf

Als u ons wilt inschakelen voor het ontmossen van uw dak in Oost-Vlaanderen, staan wij graag voor u klaar. Heeft u er behoefte aan om uw complete dak te laten reinigen? Ook dan bieden wij de helpende hand. Bekijk gerust onze eerdere realisaties om een beeld te krijgen van onze mogelijkheden. Heeft u verder nog vragen over onze schoonmaakdiensten? Bel dan naar 0473 877 230 of stuur een e-mail naar gerpol@telenet.be.

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.