Een professionele schoonmaak laten uitvoeren

Heeft uw woning behoefte aan een professionele schoonmaak? Een schoonmaak waarbij werkelijk ieder hoekje van uw woning onder handen wordt genomen? Dan is het raadzaam met een van onze medewerkers in gesprek te gaan. Gerpol Schoonmaak, gevestigd in Appels, heeft alles in huis om een professionele schoonmaak voor particulieren uit te voeren. Heeft u er interesse in om uw huis professioneel te laten schoonmaken? Laat het ons dan weten.

flexibel

professioneel

milieubewust

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Deel uw wensen omtrent een professionele schoonmaak

Een professionele schoonmaak voor particulieren begint bij de wensen van de klant. Wilt u dat de woning van A tot Z gereinigd wordt, of betreft het slechts enkele delen van de woning? Gaat het alleen om de binnenkant, of wilt u dat ook buiten alles grondig gereinigd wordt? Wij snappen het heel goed als u nog niet helemaal weet waar u behoefte aan heeft. Daarom gaan we graag met u in gesprek. Hierbij proberen wij uw behoeften te identificeren. Als u uw huis professioneel wilt laten schoonmaken, is het namelijk wel de bedoeling dat dit precies zo verloopt zoals u voor ogen heeft. Zodra wij weten wat u wilt, is het voor ons duidelijk hoe wij het project aan gaan pakken.

In welke schoonmaakdiensten heeft u interesse?

Een professionele schoonmaak vraagt ook om een deskundige aanpak. Bij een professionele schoonmaak voor particulieren maken wij daarom gebruik van machines van de beste kwaliteit. Hiermee reinigen wij uw volledige woning. Onze schoonmaakdiensten zijn zeer gevarieerd, uiteraard ook afhankelijk van uw wensen en behoeften. Enkele diensten waarvoor u ons kunt inschakelen wanneer u uw huis professioneel wilt laten schoonmaken, zijn dakreiniging en terrasreiniging. Heeft u interesse in onze diensten omdat u in een nieuw gebouw gaat wonen? Dan heeft u geluk: ook een opleveringsschoonmaak is iets wat wij graag voor particulieren verzorgen!

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Vraag een offerte op maat aan

Neem contact met ons op

Wilt u uw huis graag professioneel laten schoonmaken door ons schoonmaakbedrijf in Appels? Laat ons dan iets weten, zodat wij met u in gesprek kunnen gaan over de mogelijkheden. Indien gewenst stellen wij direct een offerte op, zodat u een beeld heeft van de kosten van een professionele schoonmaak voor particulieren. Heeft u nog vragen voor ons? Bel dan gerust naar 0473 877 230 of stuur een e-mail naar gerpol@telenet.be. Tevens is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.