Industriële reiniging

Bent u op zoek naar een specialist in industriële reiniging voor uw bedrijf? Ga dan met een van onze medewerkers in gesprek! Gerpol Schoonmaak is een industrieel schoonmaakbedrijf dat gevestigd is in Appels, Oost-Vlaanderen. Bij ons is een industriële schoonmaak in goede handen. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en stemmen hier onze dienstverlening op af. Zo wordt de industriële reiniging precies zo uitgevoerd als u voor ogen heeft.

flexibel

professioneel

milieubewust

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Industriële reiniging verlengt de levensduur van uw werkplek

Bij een industriële schoonmaak worden diverse industriële ruimtes onder handen genomen. Van productieruimtes tot magazijnen en van opslagplaatsen tot slachtplaatsen of andere ruimtes die een rol spelen in de voedingssector; wij verzorgen de schoonmaak graag voor u. Door industriële reiniging te laten uitvoeren door een ervaren industrieel schoonmaakbedrijf, bent u verzekerd van een schone werkplaats waar u efficiënt te werk kunt gaan. Tevens verlengt u de levensduur van de ruimte als u deze goed onderhoudt en regelmatig een industriële reiniging uitvoert.

Voor diverse schoonmaakdiensten kunt u bij ons terecht

Ons industrieel schoonmaakbedrijf in Appels, regio Oost-Vlaanderen, is gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor bedrijven, waaronder industriële schoonmaak. Hierbij maken wij te allen tijde gebruik van apparatuur van hoogstaande kwaliteit. Enkele andere diensten die wij uitvoeren met behulp van onze gebruiksvriendelijke machines zijn bijvoorbeeld het schoonmaken van kantoren en een opleveringsschoonmaak bij het betreden van een nieuw pand. Bent u nieuwsgierig wat voor schoonmaakprojecten wij zoal hebben afgerond in het verleden? Bekijk dan gerust eens onze eerdere realisaties.

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Vraag een offerte op maat aan

Vraag een offerte aan

Wilt u graag gebruikmaken van ons industrieel schoonmaakbedrijf? Contacteer ons dan en maak kennis met onze (industriële) schoonmaakdiensten. Geef direct aan wat uw wensen zijn, dan maken wij een offerte op maat voor uw bedrijf. U bereikt ons door te bellen naar 0473 877 230 of een e-mail te sturen naar gerpol@telenet.be.

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.