Opleveringsschoonmaak

Betrekt u binnenkort een nieuw gebouw of woning en wilt u een opleveringsschoonmaak uit laten voeren van tevoren? Wij begrijpen dit als geen ander. Daarom zorgt Gerpol Schoonmaak, gevestigd in Appels, graag de eerste opkuis van uw nieuwbouwwoning. Zo stapt u gegarandeerd in een schoon huis binnen. Dat is wel zo fijn als u voor het eerst uw nieuwe woning binnenstapt! Wanneer benader u ons voor de schoonmaak van uw huis na de oplevering?

flexibel

professioneel

milieubewust

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Wij verzorgen een opleveringsschoonmaak van A tot Z

Na de nieuwbouw of verbouwing is het goed mogelijk dat er nog cementresten of andere soorten vuil aanwezig zijn. Een eerste opkuis bij nieuwbouw doet vaak wonderen. Wanneer u ons inschakelt voor een opleveringsschoonmaak van uw nieuwbouwwoning, zorgen wij dat alles precies volgens uw wensen verloopt. Persoonlijk contact staat bij ons namelijk centraal, vandaar dat wij zonder tussenpersonen werken. U krijgt direct degene aan de lijn die u moet hebben. Zo is het mogelijk om heldere afspraken te maken over de schoonmaak van uw huis na de oplevering en weet u zeker dat u uw nieuwbouwwoning met een gerust hart kunt betreden.

De eerst opkuis bij nieuwbouw is ook mogelijk bij bedrijfspanden

De schoonmaak van een huis na de oplevering is een vorm van professionele schoonmaak die wij voor particulieren uitvoeren. De opleveringsschoonmaak is echter ook een schoonmaakdienst voor bedrijven die een nieuw kantoor hebben laten bouwen en dit willen betreden. De eerste opkuis na nieuwbouw is ook voor hen van enorm belang. Zeker als het een bedrijf is waar klanten regelmatig over de vloer komen, is het van belang dat alles er spic en span uitziet. Ons schoonmaakbedrijf in Appels zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij beschikken over een ruim gamma van machines van hoogwaardige kwaliteit. Zo is elke schoonmaakklus aan ons besteed. Wilt u uw kantoor laten schoonmaken? Dat is geen enkel probleem! Heeft u een specifieke schoonmaakklus? Dan biedt onze specialistische schoonmaak wellicht een oplossing. Wij zijn erg flexibel en denken graag me u mee.

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Vraag een offerte op maat aan

Plan een schoonmaak van uw nieuwbouwwoning in

Wij verzorgen graag de schoonmaak na de oplevering van uw huis. Informeer naar onze mogelijkheden om een eerste opkuis bij nieuwbouw in te plannen. U bereikt ons eenvoudig via 0473 877 230 of door een e-mail te sturen naar gerpol@telenet.be. Bent u benieuwd naar het eindresultaat als u ons inschakelt voor een opleveringsschoonmaak? Bekijk dan gerust onze eerdere realisaties.

Gerpol - Schoonmaak Dendermonde, Appels - Schoonmaakbedrijf

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.